Horeca

Bespaar kosten en verklein uw ecologische voetafdruk met Weijnschenk’s herbruikbare wijnen, met een assortiment voor elk budget

Als eigenaar van een horecabedrijf wilt u uw gasten de beste wijnervaring bieden, maar tegelijkertijd ook duurzamer ondernemen en kosten besparen. Met Weijnschenk’s herbruikbare wijnen kunt u beide doelen bereiken.

Onze herbruikbare wijnen worden geleverd in glazen flessen die geschikt zijn om opnieuw te worden gevuld, wat betekent dat u minder afval produceert en uw ecologische voetafdruk verkleint. U kunt ook tot wel 20% besparen op uw wijnkosten door het hergebruiken van flessen. Dit betekent meer winst voor uw bedrijf, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw wijn.

Kom naar onze wijnproeverij, waarbij we rechtstreeks uit het vat 5 verschillende wijnen proeven. Wij zullen je begeleiden en alles vertellen over de verschillende druivenrassen en hoe je de perfecte wijn kunt kiezen.

Weijnschenk wijnwinkel Amsterdam herenstraat

Weijnschenk biedt een gevarieerd assortiment wijnen, van laagdrempelige instapwijnen tot prachtige Bourgogne’s. En met onze mogelijkheid om uw eigen flessen te laten bestickeren met uw eigen logo of ontwerp, kunt u uw klanten een unieke en persoonlijke ervaring bieden. Dit zorgt niet alleen voor extra naamsbekendheid en marketingkansen voor uw bedrijf, maar ook voor een onvergetelijke wijnervaring voor uw klanten.

Hoe werkt het? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze herbruikbare wijnen uw bedrijf kunnen helpen groeien, besparen en tegelijkertijd uw klanten een onvergetelijke ervaring bieden. Bij Weijnschenk streven we ernaar om duurzame en winstgevende oplossingen te bieden die niet alleen goed zijn voor het bedrijfsleven, maar ook voor de planeet.

Naast herbruikbare wijnen bieden wij ook een breed scala aan ‘normale’ flessen. Vraag hier onze prijslijst aan en ontdek ons volledige assortiment.

Kies voor duurzaamheid en bespaar kosten met Weijnschenk’s herbruikbare wijnen, met een assortiment voor elk budget. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien en tegelijkertijd de planeet kunnen helpen.